donderdag 31 mei 2012

A.s. vrijdag hoort Ronan of hij getransferd wordt. Dan wordt het de laatste van zijn zending. Meestal gebeurd dat ook. Maandag weet ik meer.
We hadden deze week weer een vindendag en ons doel was 15+ mensen vinden en dat hebben we ook gehaald. We hadden , jawel, 16 mensen gevonden waarvan 5 echt zeeeeeerveel potesiaal hebben. Verder hebben we een nieuwe onderzoekers gevonden die alles gelooft wat we zeggen en zeker het geloof heeft dat waneer hij in het boek van mormon leest en daarover bid een antwoord zal ontvangen. We hebben hem gelijk vertelt dat ons doel is om het te dopen en verbonden te laten sluiten etc. Dat vond hij gaaf. Het enige probleem voor hem zei hij is dat zijn familie in kosovo Moslim is en niet weet hoe ze daar op gaan reageren. Maar zijn vrouw is lid en dat hij al mocht trouwen met een niet Moslim is al een teken van Tollerance en ik denk dat wij de best christelijke kerk zijn tegenover de Islaam.

Verder hadden we veel vooruitgang gemaakt met de wijk. Ik moet een Workshop geven over zendingswerk voor leden en zal het meeste over Aaron en ammon spreken en hoe zij bijde verschilde tactieken van zendings werk hebben gedaan en ook zo verder een flyer voor zendings werk hebben gemaakt. Die moet ik dus aan de ZHV en Priesterschap deze week geven.
De Jongevrouwen hebben voor ons op straat geflyerd en hebben veel succes gehad daarmee. Dat was enorm gaaf en zij vonden het ook gaaf en we gaan dit meer in de toekomst doen.